Advanced Treatment Planning

Na module I en II ben je enorm veel kennis rijker geworden over functie en occlusie en hoe dit te diagnosticeren bij patiënten. Maar na diagnostiek komt behandelplanning. Tijdens de eerdere modules ben je al wat wegwijs geworden in de systematiek van behandelplanning. In de 3e module gaan we deze systematiek finetunen. Edris Rasta zal dieper ingaan op materiaalkunde en wanneer je welke restauratie maakt. Daarnaast vertelt Michelle Thonissen (orthodontist) je alles over het gebruik van ortho tijdens een restauratief behandeltraject en waar je op moet letten bij het insturen naar een orthodontist om problemen in de toekomst te voorkomen.

Met een eigen ingebrachte casus gaan we aan de slag met het 10-stappenplan om voor iedere patiënt die je tegenkomt een degelijk plan op te stellen.

In het kort, de leerdoelen van deze cursus:

Opfris van module I en IIBehandelplanning- en strategie

10-stappenplan volgens Kois uitgewerkt


Eigen casuïstiek 


Interesse?


Alles wat wij je leren, kun je morgen toepassen in de praktijk. Voor wat kom je niet bij ons? Als je een paar kleine handige trucjes wil leren en wanneer je geen behoefte hebt aan verandering van de huidige stand van zaken. Uiteraard leren we je wel een paar alledaagse trucjes, maar die zijn alleen toepasbaar als je het grotere geheel ook begrijpt. You’re a changed (wo-)man wanneer je naar huis gaat, dat beloven wij!

Wil je graag de inhoudsopgave van onze cursus en/of meer informatie? 

Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in!

Praktische informatie

Datum


25-26-27 november 2021


2-3-4 juni 2022

Sprekers 

Naomi Doelen

Willemijn van Susante 

Edris Rasta

Michelle Thonissen

Locatie 

midden Nederland

Grootte 

12 Cursisten

Accreditatie

 KRT punten in aanvraag

* incl lunch, drankjes, versnaperingen en borrel 

Wat nog meer:

een jaar lang extra begeleiding op afstand met een opgebouwde community!